dimecres, 17 de juny del 2015

COLÒNIES DE CICLE INICIAL!!!

Eiiii que el curs ja s'acaba!!!
 
 
No volem marxar sense deixar el bloc ben actualitzat!! Per aquest motiu us deixem fotografies de les colònies d'aquest curs!!!
 
Els de 1r, les vam fer a l'escola. El primer dia, vam fer una gimcana per Figueres per conèixer una mica millor la ciutat. Havíem d'anar a l'Ajuntament, a l'Església de Sant Pere, al Teatre Jardí i al Museu Dalí. A cada lloc, havíem de fer una activitat diferent: buscar obres pictòriques, preguntar el nom de l'alcaldessa de la ciutat a 5 persones diferents, fer un trencaclosques de la façana de l'església i representar una obra teatral inventada per nosaltres mateixos/es!!!
L'endemà, vam anar al Parc Bosc a fer diversos jocs: el mocador, la bomba, a matar...
 
Van ser dos dies genials!! Ens ho vam passar molt i molt bé!!!! Això sí, vam acabar esgotats!!! Ah!!! i la Marga ens va ensenyar una cançó tan divertida!! Vam estar gairebé totes les colònies cantant-la ;P
 
 
Els de 2n, vam anar a Santa Pau a una casa de colònies juntament amb els nens i nenes de p5 i 4rt. Què podem dir? DONCS QUE ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!! Els jocs durant el dia, les passejades per l'entorn, el jocs de nit, anar vestits com a l'època medieval, el menjar... tot va ser excel·lent. Des d'aquí volem donar les gràcies a les mestres i als voluntaris per fer-les possible!!
 
Una abraçada!!!
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada